FAQs

Intentarem donar resposta a les preguntes més freqüents. Si tens cap altre dubte, ens pots escriu-re a congresinspira@arqbcn.cat

El Congrés està dirigit a preveres, diaques, religiosos i laics amb ganes d’aprendre més com evangelitzar des de les comunitats parroquials. Recomanem anar-hi com a equip pastoral d’una parròquia i viure junts el Congrés.

Es pot anar quan es vulgui, però l’entrada és completa i recomanem fer l’esforç de venir a tot l’encontre per viure l’experiència.

El Congrés serà bilingüe. La majoria de les ponències seran en castellà, però alguns tallers, testimonis d’algunes de les parròquies i la presentació de l’acte, seran en català.

Hi haurà un servei de traductors simultanis.

El Congrés i les seves ponències son interessants  per a tot cristià a partir de 18 anys i membre d’una comunitat parroquial, però hi haurà algunes parròquies inspiradores que seran comunitats juvenils, i alguns tallers van dirigits especialment a joves.

No. Es dividirà la gent en funció de l’ordre d’inscripció.

Sí. A l’octubre i després d’haver-se inscrit es rebrà un correu electrònic amb un formulari amb la informació detallada de cada taller per a poder-se inscriure. Hi ha un màxim de 40 persones per taller.

No. Tot i que hi ha aparcaments privats al voltant de La Salle.

No, el que sí que oferim son els tres àpats (sopar de divendres i dinar i sopar de dissabte).